Vad vi kan göra för dig

Ekonomitjänster för företagare

Vi hjälper alla typer av företag – från den nystartade enmansföretagaren med liten omsättning till den stora entreprenaden med hög omsättning. Det mesta som har med ekonomitjänster att göra klarar vi av, här nedan har vi listat några av de vanligaste tjänsterna som vi erbjuder. Har du en fundering kring vilka övriga tjänster vi erbjuder är du varmt välkommen att höra av dig.

Redovisning & bokföring

Löpande bokföring, leverantörsfakturor, fakturering och löner är några av de moment inom redovisning som vi erbjuder. I vissa fall gör vi alla delar, ibland gör vi några delar och det kan till och med hända att vi inte gör någon del alls utan bara kvalitetssäkrar det som företagaren själv har gjort. Det finns lika många upplägg som det finns företag, och tillsammans kommer vi överens om en modell som fungerar just i din verksamhet.

Bokslut, årsredovisning & skattedeklaration

Alla bolag behöver någon gång under året upprätta ett bokslut och en skattedeklaration, för aktiebolag skall det även göras en årsredovisning. Inmiko använder marknadsledande programvaror vilket skapar ett effektivt arbetssätt för konsult och företag samtidigt som allt blir snyggt och prydligt för läsare av årsredovisningen. Vi är alltid uppdaterade kring det senaste inom skatte- och bokföringslagar så att du som företagsledare inte behöver vara det.

Rådgivning

Redovisningen är en central del för dig som företagsledare för att kunna fatta kvalificerade beslut och öka lönsamheten. Inmiko finns med dig hela året och jobbar proaktivt med att tolka och analysera ditt bolags siffror. I samband med årsbokslutet görs även eventuell skatteplanering för att säkerställa att du inte betalar mer skatt än du behöver.

Digitaliserings-konsult

Ibland kanske företag redan har det ordnat med tjänsterna ovan, men känner ändå att de vill ta nästa kliv i digitaliseringen. Då finns Inmiko här och kan erbjuda konsultationer inom enbart detta, vi bistår med hjälp i bytet av affärssystem eller utbildar inom de programvaror vi arbetar i – främst Fortnox. Utöver självklara saker som bankintegrationer kan det även finnas stora fördelar för ditt bolag att integrera exempelvis kassa- eller lagersystem till bokföringen.