Om Inmiko

Ekonomikonsult med personligt engagemang

Inmiko AB har sitt säte i hjärtat av Värmland men med kunder över hela landet. Som ekonomikonsult drivs vi av att vara en högra hand åt företagare som inte själva har en egen ekonomiavdelning. Vi lämnar mer än gärna kontoret för att få en djupare förståelse för just er verksamhet.

Med oss som konsulter kan du räkna med att få en tät kontakt och ett personligt bemötande, där kunskap och beslutsfattande alltid finns hos din personliga kontaktperson.

Hur vi jobbar

Personligt möte

Vare sig vi möts i verkligheten, i videosamtal eller över telefon kommer du alltid att få ett personligt bemötande av en konsult med god insyn i din verksamhet. Vi värnar ett nära samarbete högt för att kunna ge dig den bästa rådgivningen i varje situation.

Digitalisering

Vi är experter inom digitalisering av bokföring, leverantörsbetalningar, integrationer mot andra affärssystem samt hantering av exempelvis kvitton och utlägg i appar. Med gedigen erfarenhet samt ett brinnande intresse för detta vågar vi påstå att det är väldigt få i Värmland och kanske till och med Sverige som slår oss på fingrarna här.

Kontinuerlig kontakt

Vi håller alltid en kontinuerlig kontakt med våra kunder där vi arbetar proaktivt för att hela tiden förbättra och utveckla deras verksamhet. I vissa fall har vi daglig kontakt och i andra fall kanske behovet inte är större än månatlig eller kvartalsvis kontakt. Huvudsaken är att du som företagare står i fokus och att arbetet linjerar så väl det bara går med dina förväntningar.